Startuje jarní část dorosteneckých soutěží

V neděli se rozehraje soutěž dorosteneckých kategorií házené, přičemž náš mladší a starší dorost vyráží na půdu Polanky nad Odrou. První utkání jarní části čeká taky juniorku.

Starší dorostenci se chystají k oživení své sezóny a k dobytí cenného skalpu, když se postaví tváří v tvář týmu Polanky, která suverénně vévodí tabulce. Polanka ztratila pouze jedno utkání, a tak naši starší dorostenci mají za cíl připsat si výhru a posunout se v tabulce. Předchozí střetnutí mezi starším dorostem Dukly Praha a Polankou skončilo výsledkem 28:31 ve prospěch Polanky, což slibuje vyrovnaný a napínavý zápas.

Mladší dorostenci se připravují na souboj s týmem Tj Sokol Ostrava, který se momentálně pohybuje v dolní části tabulky. Pod vedením trenéra Petra Hejtmánka má náš mladší dorost jasný cíl – zvítězit a udržet si tak pevnou pozici na medailovém stupni. V posledním střetnutí mladších dorostenců Dukly Praha a Sokolu Ostrava jsme slavili vítězství s výsledkem 35:30, což nám dodává sebevědomí do nadcházejícího utkání.

V neposlední řadě startuje také 1.liga mužů, juniorka v prvním utkání rozstřílela Polanku 35:22. Na tenhle výsledek bude chtít rozhodně navázat a nadále vévodit tabulce.

V neděli se tak rozehraje nejen házenkářská soutěž, ale i boje plné vášně, taktiky a snahy dosáhnout výjimečných výkonů na hřišti.

sdílet

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

další články

Á-tým se připravuje na novou sezónu

K prvnímu společnému tréninku se házenkáři pražské Dukly sešli v pondělí 15. července. Před zahájením prvního tréninku přivítal hráče ředitel klubu Vladimír Orság a po …

Více →

40 let od triumfu v PMEZ

40 let od triumfu házenkářů Dukly v PMEZ: členové mistrovského týmu v Třeboni zavzpomínali na bouřlivou atmosféru a dramatický finálový rozstřel Od památného finále Poháru mistrů evropských …

Více →

Chance Extraliga 2024/2025

Chance extraliga házené mužů 2024/2025 už zná své rozlosování. Nejvyšší česká házenkářská soutěž vstoupí do nové sezóny o víkendu 7.–8. září 2024, kdy je na …

Více →