„A“-tým jede do Hranic, dorost vyzve Frýdek-Místek

Víkend plný házenkářských soubojů! Akce začíná už v sobotu a pokračuje až do neděle, připraveno je něco pro každého fanouška házené.

Sobota:

– A-tým do Hranic: Náš tým se vydává do Hranic, kde se chopí boje o důležité body do tabulky. Utkání můžete sledovat na TVCOM.

– Domácí turnaj mladších žáků: Vršovická sportovní hala TJ Lokomotiva bude hostit pražský přebor mladších žáků. Přijďte sledovat naše nadějné talenty v akci!

Neděle:

– Dorostenecká utkání na Ruzyni: V neděli naši dorostenci vyzvou soupeře na domácím hřišti. Mladší dorost bude čelit Slavoji Děčín a Frýdku-Místku, zatímco starší dorost se postaví také Frýdku-Místku v pikantním souboji.

– Juniorka proti Šťáhlavám: Nedělní odpoledne zakončí naše juniorka, která se utká se Šťáhlavami, týmem s pozicí ve středu tabulky.

Přijďte podpořit naše týmy a užijte si společně s námi napínavé zápasy a atmosféru plnou sportovního ducha!

02.03. 09:00 // Pražský přebor // MLŽ
02.03. 18:00 // Cement Hranice – HC Dukla Praha // A-tým
03.03. 10:00 // TJ Dukla Praha – Slavoj Děčín // MLD B
03.03. 12:00 // TJ Dukla Praha – SKP Frýdek-Místek // MLD A
03.03. 14:00 // TJ Dukla Praha – SKP Frýdek-Místek // STD
03.03. 16:00 // TJ Dukla Praha – Sokol Šťáhlavy // Juniorka

sdílet

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

další články

Á-tým se připravuje na novou sezónu

K prvnímu společnému tréninku se házenkáři pražské Dukly sešli v pondělí 15. července. Před zahájením prvního tréninku přivítal hráče ředitel klubu Vladimír Orság a po …

Více →

40 let od triumfu v PMEZ

40 let od triumfu házenkářů Dukly v PMEZ: členové mistrovského týmu v Třeboni zavzpomínali na bouřlivou atmosféru a dramatický finálový rozstřel Od památného finále Poháru mistrů evropských …

Více →

Chance Extraliga 2024/2025

Chance extraliga házené mužů 2024/2025 už zná své rozlosování. Nejvyšší česká házenkářská soutěž vstoupí do nové sezóny o víkendu 7.–8. září 2024, kdy je na …

Více →