Dorostenci obrali Frýdek-Místek o body

O víkendu jsme se vydali do boje na všech frontách. A-tým si odnesl dva body z Hranic. Dorostenci se postavili Frýdku-Místku a úspěšně uhájili bodový zisk, zatímco mladší žáci si na domácím turnaji nepřipustili prohru. Jediná porážka přišla v utkání juniorského týmu.

Mladší dorost // Dukla Praha – SKP Frýdek-Místek // 33:29

Hodnocení Petra Hejtmánka:
Výborný vstup do utkání. Kluci splnili přesně co jsme si řekli na předzápasové poradě. V útočné fázi hrát ze šířky a hloubky a dohrát individuální akce vždy na 100 procent. V obraně jsme díky velké aktivitě získávali jednoduché míče a díky tomu jsme i dokázali dát v přechodu do RU hodně jednoduchých branek. Do poločasu skóre narostlo až na plus 7 gólů. Povedl se nám i vstup do druhé půle a ve 44 minutě jsme vedli 23:13. Potom bohužel naše aktivita hodně opadla a za zbylých 16 minut jsme inkasovali 16 gólů, za což jsem kluky v šatně nepochválil. Chybí nám takový zabijácký instinkt, kdy místo abychom soupeře dorazili, tak ho necháme nadechnout. Nakonec 2 body zůstali doma a jsme stále na třetím místě.

Starší dorost // Dukla Praha – SKP Frýdek-Místek // 37:28

Hodnocení Pavla Pauzy:
Tým Frýdku-Místku byl naším čtvrtým soupeřem v jarní části. Po neuspokojivém výkonu na podzim jsme měli co napravovat. Naštěstí jsme vstoupili do zápasu dobře a udrželi jsme si vedení. I když jsme v obraně ztráceli na síle, konečný výsledek 37-28 nás uspokojil. Chci vyzdvihnout výkony Honzy Šmerhovského, Ondry Šubrta a Dana Sanisla.

Juniorka // Dukla Praha – Sokol Šťáhlavy // 27:31

Hodnocení Martina Půty:
Očekávali jsme jiný průběh zápasu. První poločas jsme hráli útočně, ale na úkor obrany. Šťáhlavy svou tvrdou obranou otočili zápas a odešli jsme bez bodů.


Mladší Žáci // 6. kolo pražského přeboru // 3 výhry

Hodnocení Ladislava Charváta:
Uskutečnili jsme 6. kolo pražského přeboru mladších žáků. Odehráli jsme tři zápasy a ve všech jsme zvítězili. Nejtěžší souboj jsme absolvovali proti Sokolu Vršovice, kde jsme vyhráli 19:18. Chci pochválit kluky, kteří předvedli skvělé výkony po celý turnaj.

sdílet

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

další články

Osmifinále Českého poháru rozlosováno

Český pohár mužů zná osmifinálové dvojice. Dukla nastoupí k prvnímu utkání v rámci letošního ročníku Českého poháru ve čtvrtek 14. listopadu na palubovce svého soupeře …

Více →

Žáci ovládli 7. ročník turnaje v Plzni

O uplynulém víkendu se mládežnická družstva mladších a starších žáků Dukly zúčastnila 7. ročníku mezinárodního turnaje “O putovní pohár ředitele ŠKODA JS a.s.” v Plzni. …

Více →

Zápas ovládla Dukla

Chance Extraliga, 7.kolo: HBC Strakonice 1921 – HC Dukla Praha 31:44 (13:22) // 19.10.2024 O tom, jakým směrem se bude zápas ubírat, rozhodlo už prvních …

Více →