Dorostenci obrali Frýdek-Místek o body

O víkendu jsme se vydali do boje na všech frontách. A-tým si odnesl dva body z Hranic. Dorostenci se postavili Frýdku-Místku a úspěšně uhájili bodový zisk, zatímco mladší žáci si na domácím turnaji nepřipustili prohru. Jediná porážka přišla v utkání juniorského týmu.

Mladší dorost // Dukla Praha – SKP Frýdek-Místek // 33:29

Hodnocení Petra Hejtmánka:
Výborný vstup do utkání. Kluci splnili přesně co jsme si řekli na předzápasové poradě. V útočné fázi hrát ze šířky a hloubky a dohrát individuální akce vždy na 100 procent. V obraně jsme díky velké aktivitě získávali jednoduché míče a díky tomu jsme i dokázali dát v přechodu do RU hodně jednoduchých branek. Do poločasu skóre narostlo až na plus 7 gólů. Povedl se nám i vstup do druhé půle a ve 44 minutě jsme vedli 23:13. Potom bohužel naše aktivita hodně opadla a za zbylých 16 minut jsme inkasovali 16 gólů, za což jsem kluky v šatně nepochválil. Chybí nám takový zabijácký instinkt, kdy místo abychom soupeře dorazili, tak ho necháme nadechnout. Nakonec 2 body zůstali doma a jsme stále na třetím místě.

Starší dorost // Dukla Praha – SKP Frýdek-Místek // 37:28

Hodnocení Pavla Pauzy:
Tým Frýdku-Místku byl naším čtvrtým soupeřem v jarní části. Po neuspokojivém výkonu na podzim jsme měli co napravovat. Naštěstí jsme vstoupili do zápasu dobře a udrželi jsme si vedení. I když jsme v obraně ztráceli na síle, konečný výsledek 37-28 nás uspokojil. Chci vyzdvihnout výkony Honzy Šmerhovského, Ondry Šubrta a Dana Sanisla.

Juniorka // Dukla Praha – Sokol Šťáhlavy // 27:31

Hodnocení Martina Půty:
Očekávali jsme jiný průběh zápasu. První poločas jsme hráli útočně, ale na úkor obrany. Šťáhlavy svou tvrdou obranou otočili zápas a odešli jsme bez bodů.


Mladší Žáci // 6. kolo pražského přeboru // 3 výhry

Hodnocení Ladislava Charváta:
Uskutečnili jsme 6. kolo pražského přeboru mladších žáků. Odehráli jsme tři zápasy a ve všech jsme zvítězili. Nejtěžší souboj jsme absolvovali proti Sokolu Vršovice, kde jsme vyhráli 19:18. Chci pochválit kluky, kteří předvedli skvělé výkony po celý turnaj.

sdílet

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

další články

Á-tým se připravuje na novou sezónu

K prvnímu společnému tréninku se házenkáři pražské Dukly sešli v pondělí 15. července. Před zahájením prvního tréninku přivítal hráče ředitel klubu Vladimír Orság a po …

Více →

40 let od triumfu v PMEZ

40 let od triumfu házenkářů Dukly v PMEZ: členové mistrovského týmu v Třeboni zavzpomínali na bouřlivou atmosféru a dramatický finálový rozstřel Od památného finále Poháru mistrů evropských …

Více →

Chance Extraliga 2024/2025

Chance extraliga házené mužů 2024/2025 už zná své rozlosování. Nejvyšší česká házenkářská soutěž vstoupí do nové sezóny o víkendu 7.–8. září 2024, kdy je na …

Více →