Dukla doma hostí Zubří

Chance Extraliga, 2.kolo: HC Dukla Praha – HC ROBE Zubří // 15.9.2024, 17:00 // SC Řepy

Do nové sezony Dukla vstoupila o víkendu v Lovosicích, teď se poprvé představí také před vlastními fanoušky. V sobotu 15. září vyzve Zubří, které se v minulém ročníku probojovalo do čtvrtfinále, kde ztroskotalo právě na Lovcích poměrem 3:1 na zápasy. Utkání proti tradičnímu soupeři z Valašska bude zahájeno v 17:00 ve sportovní hale v pražských Řepích, kde bude Dukla i v této sezoně nastupovat ke všem domácím zápasům Chance Extraligy i Českého poháru.

Z minulého ročníku má dukelský celek se Zubřím příznivou celkovou bilanci. Doma tohoto soupeře dokázal porazit vysoko 36:30, venku pak bral bod po remíze 29:29. V základní části nakonec Dukla posbírala o tři body víc než Valaši.

„Po dlouhé době se konečně představíme na domácí palubovce, kde nás čeká dobře poskládaný tým ze Zubří,“ přemítá dukelské křídlo Jiří Vojtela. „Zubří udělalo několik změn a v kádru mají jak mladé, tak i zkušené hráče. Věřím, že předvedeme dobrý výkon a přetavíme první domácí zápas ve výhru,“ doplňuje hráč.

Vedle souboje o extraligové body čeká diváky také doprovodný program. O poločasové přestávce před diváky předstoupí tým starších žáků Dukly, kteří v silné konkurenci vybojovali v sezoně 2023/2024 skvělé 2. místo v Žákovské lize. Po zásluze si tak převezmou stříbrné medaile, aby pak o chvíli později mohli osobně sledovat, jak dopadne měření sil jejich dospělých vzorů se Zubřany.

„Těším se na první domácí zápas. Chtěl bych pozvat všechny příznivce Dukly, aby se přišli na naše utkání se Zubřím podívat. Doufám, že se nám podaří hrát se stejnou energii a radostí jako v Lovosicích,“ věří ve své svěřence Daniel Kubeš, trenér dukelského celku, pro kterého utkání v Řepích bude domácí premiérou.

Dobrou zprávou pro fanoušky je také zachování cen vstupenek na základní část extraligy ve stejné výši jako dosud. Plné vstupné (dospělí a mládež nad 15 let) činí 100 Kč. O polovinu méně zaplatí senioři nad 65 let, studenti, mládež 10-15 let a vojáci v uniformě. Děti do deseti let, váleční veteráni a držitelé průkazu ZTP/P (vč. doprovodu 1 osoby) mají vstup volný. Prodej vstupenek bude zahájen vždy 60 minut před začátkem utkání na pokladně v řepské sportovní hale. Všichni jste srdečně zváni! 

sdílet

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

další články

Zápas se Zubří byl odložen

Na základě žádosti soupeře HC ROBE Zubří a rozhodnutí ředitele soutěží ČSH stran nepřiznivé meteorologické situaci utkání 2. kola Chance Extraligy, konkrétně HC Dukla Praha …

Více →

Dorostenci zahajují sezónu

Junioři a dorostenci Dukly odstartují novou sezónu domácími zápasy v sobotu 14. září. Jako první se v 10:00 představí B-tým mladšího dorostu, jenž změří síly s celkem …

Více →

Dukla doma hostí Zubří

Chance Extraliga, 2.kolo: HC Dukla Praha – HC ROBE Zubří // 15.9.2024, 17:00 // SC Řepy Do nové sezony Dukla vstoupila o víkendu v Lovosicích, teď …

Více →